Senior projektledare sökes till snabbväxande konsultföretag med höga ambitioner

  • Posted by Agido
  • On januari 13, 2017
  • 0 Comments

Agido Management Consulting är ett ungt konsultbolag med fokus på offentlig sektors utveckling. Vår vision är att bli det ledande konsultbolaget som uteslutande fokuserar på att hjälpa offentlig sektor att hantera dagens och morgondagens utmaningar. Vi växer och söker nu nya medarbetare som brinner för att hjälpa till att hantera samhällets utmaningar. Tillträde omgående.

 

Om tjänsten

Som konsult på Agido jobbar du åt statliga myndigheter, kommuner och landsting med processeffektivisering, strategiarbete, organisationsgenomlysningar och mycket mer.

 

Våra uppdrag varierar stort i omfattning och komplexitet – ena dagen kan du driva projekt i sjukvården eller på Sveriges största flygplats för att nästa dag effektivisera styrning på en kommunal skola i ett utanförskapsområde, för att ta några exempel från uppdrag vi genomfört.

 

Vi letar nu specifikt efter en eller flera seniora projektledare som kan process och processanalys med erfarenhet av att leda konfiguration och implementering utifrån gjord verksamhetsanalys. Du har egna kontakter mot kund, beställare och styrgrupp. Du leder operativt, rapporterar status och progress, jobbar mot styrgrupp, planerar och fördelar resurser inom projektet samt rapporterar till närmaste chef. Du ansvarar för att uppdraget levereras inom rätt tid och med rätt kvalitet och kostnad.

 

Kvalifikationer

Du har relevant högskoleutbildning. Du har några års erfarenhet från arbete som konsult samt erfarenhet i närtid av att leda projekt i gränslandet mellan IT och verksamhet och har erfarenhet av att självständigt jobba mot en styrgrupp. Det är meriterande om du har kunskaper/erfarenhet av modellerna PM3 och XLPM.

 

Arbetet som konsult på Agido är omväxlande och vi arbetar med många sorters uppdrag. Det ställer krav på analytisk förmåga och god förmåga till problemlösning. Du har lätt att se orsak och samband och tillämpa kända metoder på okända områden. Du är tydlig, strukturerad och resultatorienterad.

 

Eftersom arbetet som konsult kräver förmåga att skapa goda relationer med såväl kunder som övriga medlemmar i projektgruppen fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du som söker till oss bör därför vara flexibel, självgående och vara intresserad av att tillsammans med oss bygga ett bolag i toppklass. För rätt person finns mycket goda möjligheter till utveckling och att längre fram ta en chefsroll eller få erbjudande om delägarskap. Erfarenhet från offentlig sektor är starkt meriterande.

 

Om oss

Läs mer om oss på www.agido.se

 

För frågor om denna tjänst kontakta vår ansvarige partner Karl-Johan Högstadius.

karl-johan.hogstadius@agidomanagement.se

tel: 0709-418787