top of page
Agido

Agido firar 10 år som managementkonsulter- Från soffan i vårt hemmakontor till ett snabbväxande bolag

För ett decennium sedan började Agido som en dröm från soffan i vårt hemmakontor. Idag är vi ett snabbväxande konsultbolag med ett starkt team av seniora konsulter som levererar resultat och bygger långsiktiga relationer med våra kunder. Vi vill dela med oss av vår resa, våra prestationer och vår vision för framtiden.


Ekonomisk utveckling

Under de senaste 10 åren har vi haft en stadig ökning i omsättning och lönsamhet. Detta är ett tydligt bevis på vår förmåga att skapa värde och etablera långsiktiga relationer med våra kunder.


Tillväxt och kundsamarbeten

Agido har blivit erkänt som ett tillväxtföretag, och vår växande kundbas har stärkt vår position på marknaden. Vi är stolta över våra samarbeten som möjliggjort lösningar av högsta kvalitet och fortsatt framgång.


Vårt team

Våra seniora konsulter utgör ryggraden i Agido, med sin erfarenhet, sitt engagemang och sin vilja att ständigt utvecklas. Deras kompetens och driv är det som gör oss till en stark och pålitlig partner för våra kunder.


Vision och Framtid

Vi strävar efter att vara ett konsultbolag som verkligen gör skillnad i samhället och öppnar upp för nya jobbmöjligheter. Vår vision är att fortsätta växa, utvecklas och skapa värde – både för våra kunder och för samhället i stort.


Citat från vd

"Det känns stort och nästan overkligt att se hur långt vi har kommit. För 10 år sedan satt vi i min etta och drömde om att bygga det här konsultbolaget, och idag är vi här, tillsammans med hela Agido-teamet som gemensamt har gjort det möjligt. Vi är så glada och tacksamma för den resa vi har gjort tillsammans!”


Avslutning

Vi vill tacka alla våra kunder, medarbetare och samarbetspartners som har varit en del av vår resa. Vi ser fram emot att fortsätta växa och utvecklas tillsammans med er. Tack för att ni har varit en del av Agidos framgång!


Ledningsgruppen/

Karl-Johan, Henrik, Martin och Tina




16 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page